Regulament de desfășurare

Reguli de participare şi întrebări frecvente legate de concursurile Evaluare Interactivă

Cine poate participa?

Concursul se adresează tuturor copiilor din clasele pregătitoare, clasele primare și gimnaziu, în mod benevol, opțional și cu acordul părinților.

Cum se face înscrierea la concurs?

Pasul 1: un cadru didactic, un părinte sau un tutore își crează un cont de coordonator gratuit pe platformă, după care va înscrie un număr nelimitat de copii în sistemul de antrenamente gratuite. Coordonatorul vede în contul său lista copiilor înscriși și activitatea fiecăruia în parte. Copiii se pot antrena de mai multe ori înaintea concursului.
Este important ca datele elevilor să fie reale, corecte și fără diacritice pentru că exact așa vor apărea pe diplomele obținute.
Pasul 2: În perioada dedicată înscrierilor la etapele de concurs  coordonatorul îi va putea selecta, dintre copiii înscriși în sistemul de antrenament gratuit, pe cei care doresc să participe la etapa de concurs.
 
Etapa 1: înscrierile și susținerea testelor se efectuează în orice zi din perioada 1 octombrie 2018 - 14 iunie 2019
Etapa 2: înscrierile și susținerea testelor se efectuează în orice zi din perioada 11 februarie - 14 iunie 2019
 

Desfășurarea concursului

În zilele dedicate concursului, participanții se vor loga în contul de concurs, sub supravegherea coordonatorului sau părintelui.
 
! ATENȚIE: TESTELE POT FI SUSȚINUTE NUMAI DIN CONTURILE ELEVILOR.
! ESTE IMPORTANT CA TOATELE ANTRENAMENTELE SĂ FIE PARCURSE ÎNAINTE DE CONCURS.
Nu uitați că suntem o echipă deschisă, prietenoasă și proactivă. Nu ezitați să ne contactați. Vă stăm cu drag la dispoziție pentru a vă oferi tot suportul în buna utilizare a platformei EvaluareInteractiva.ro
 
 
Coordonatorului/ părintelui îi revine sarcina de a se asigura în prealabil că PC-urile, laptopurile sau tabletele de pe care se vor susține testările, funcționează în parametri optimi, pentru a nu influența rezolvarea contratimp a testării.
De asemenea, coordonatorul/ părintele va asigura condițiile desfășurării corecte a concursului pentru ca rezultatele generate să fie obiective.
În cazul în care sunt mai puține calculatoare ce funcționează în parametri optimi decât numărul copiilor participanți, aceștia vor fi organizați în grupe pentru a susține testarea pe rând, în cazul loturilor de copii.
Indicaţii:
  • Testul se desfăşoară contratimp (stabilit în prealabil pe baza antrenamentelor efectuate per ansamblu).
  • Odată început un test, veţi avea un cronometru ce va afişa timpul rămas! Este foarte important să vă încadraţi în timp;
  • Citiţi cu atenţie întrebările şi nu vă grăbiţi. Odată ce aţi răspuns la o întrebare, nu vă mai puteţi întoarce la ea;
  • Testul se încheie la expirarea timpului sau dacă îl finalizaţi înainte;
  • În cazul excepțional în care, din motive tehnice în timpul concursului (de exemplu: probleme tehnice cu dispozitivul electronic pe care se susține concursul, conexiune slabă la internet, pană de curent), coordonatorul/ părintele este rugat să ne contacteze imediat pentru remedierea situației.
Nu vă grăbiţi să susţineti testul! Acesta este activ pe toată perioada menționată mai sus şi va putea fi susţinut O SINGURĂ DATĂ.

Structura testelor de concurs

Testele de concurs cuprind câte 30 de întrebări selectate aleatoriu din modulele de antrenament, iar timpul de lucru este de  maximum 30 minute.
Fiecare întrebare va fi notată cu 5 puncte, astfel că punctajul maxim al testului este de 150 de puncte.
 

Rezultatele concursului și premierea

La finalizarea testului, elevul va putea vedea în contul său punctajul obținut, întrebările la care a răspuns corect/ greșit și va putea descărca diploma obținută. Vezi secțiunea „Diplomele mele!.
De asemenea, câștigătorii vor primi în format digital diplome de merit, medalii virtuale și chiar trofee virtuale. Acestea au și buton de SHARE astfel încât poate fi arătată tuturor prietenilor.
Locul 1 - 150 de puncte: medalia virtuală de aur și diploma de merit;
Locul 2: 140-145 de puncte: medalia virtuală de argint și diploma de merit;
Locul 3: 130-135 de puncte: medalia virtuală de bronz și diploma de merit
 
Cupa virtuală EvaluareInteractiva.Ro se acordă elevilor care obțin punctajul maxim în cel mult 10 minute.
 
Coordonatorul va vedea în timp real, din contul său, rezultatele obținute de elevii săi şi va putea descărca în format printabil, lista centralizată cu elevii săi participanţi.
 
 
 
Mult succes!
premii evaluare interactiva

Înscriere newsletter

Fii la curent cu toate noutăţile EvaluareInteractiva.ro!