Concursuri scolare evaluareinteractiva.ro - Regulament de participare

Regulament de desfășurare

Reguli de participare şi întrebări frecvente legate de concursurile Evaluare Interactivă

Cine poate participa?

Concursul se adresează tuturor copiilor din clasele pregătitoare, clasele primare și gimnaziu, în mod benevol, opțional și cu acordul părinților.

Cum se face înscrierea la concurs?

Pasul 1: un cadru didactic, un părinte sau un tutore își crează un cont de coordonator gratuit pe platformă, după care va înscrie un număr nelimitat de copii în sistemul de antrenamente gratuite. Coordonatorul vede în contul său lista copiilor înscriși și activitatea fiecăruia în parte. Copiii se pot antrena de mai multe ori înaintea concursului.
Este important ca datele elevilor să fie reale, corecte și fără diacritice pentru că exact așa vor apărea pe diplomele obținute.
Pasul 2: În perioada dedicată înscrierilor la etapele de concurs (ce sunt trecute pe afișul concursului), coordonatorul îi va putea selecta, dintre copiii înscriși în sistemul de antrenament gratuit, pe cei care doresc să participe la etapa de concurs.
 

Desfășurarea concursului

În zilele dedicate concursului, participanții se vor loga în contul de concurs, sub supravegherea coordonatorului sau părintelui.
Coordonatorului/ părintelui îi revine sarcina de a se asigura în prealabil că PC-urile, laptopurile sau tabletele de pe care se vor susține testările, funcționează în parametri optimi, pentru a nu influența rezolvarea contratimp a testării.
De asemenea, coordonatorul/ părintele va asigura condițiile desfășurării corecte a concursului pentru ca rezultatele generate să fie obiective.
În cazul în care sunt mai puține calculatoare ce funcționează în parametri optimi decât numărul copiilor participanți, aceștia vor fi organizați în grupe pentru a susține testarea pe rând, în cazul loturilor de copii.
Indicaţii:
  • Testul se desfăşoară contratimp (stabilit în prealabil pe baza testărilor efectuate), durata fiind afişată înaintea începerii;
  • Odată început un test, veţi avea un cronometru ce va afişa timpul rămas! Este foarte important să vă încadraţi în timp;
  • Citiţi cu atenţie întrebările şi nu vă grăbiţi. Odată ce aţi răspuns la o întrebare, nu vă mai puteţi întoarce la ea;
  • Testul se încheie la expirarea timpului sau dacă îl finalizaţi înainte;
  • În cazul excepțional în care, din motive tehnice în timpul concursului (de exemplu: probleme tehnice cu dispozitivul electronic pe care se susține concursul, conexiune slabă la internet, pană de curent), coordonatorul/ părintele este rugat să ne contacteze imediat pentru remedierea situației.
Nu vă grăbiţi să susţineti testul! Testul este activ pe toată perioada (intervalul 15 octombrie 2017- 4 februarie 2018 ) şi va putea fi susţinut O SINGURĂ DATĂ.

Structura testelor de concurs

Testele de concurs cuprind câte 30 de întrebări structurate astfel:
- 15 întrebări din cele 70 cuprinse în antrenament
- 15 întrebări la prima vedere
Fiecare întrebare va fi notată cu 5 puncte, astfel că punctajul maxim al testului este de 150 de puncte.
 

Rezultatele concursului

La finalizarea testului, elevul va putea vedea în contul său punctajul obținut, întrebările la care a răspuns corect/ greșit și va putea descărca diploma obținută.
Coordonatorul va vedea în timp real, din contul său, rezultatele obținute de elevii săi şi va putea descărca în format printabil, lista centralizată cu elevii săi participanţi.

Premierea

Toți elevii participanți primesc diplome de participare imediat după finalizarea testului, generate automat în format pdf în contul propriu, la secţiunea "Diplomele mele"
Toți elevii de pe locurile 1, 2 și 3 (respectiv 150, 140, 130 de puncte) vor primi prin poștă o medalie corespunzătoare însoțită de diploma în format tipărit. Expedierea medaliilor va avea loc in prima săptămână, de după termenul de desfăşurare a concursului, pe adresa coordonatorului.
Toți elevii înscriși la etapele de concurs vor primi ca premiu de participare accesul la un set de jocuri ce vor fi disponibile în contul lor concurs.
 
Etapele de concurs
Etapa I: 15 octombrie 2017- 4 februarie 2018
 
Etapa a II-a: 15 martie 2018 - 31 mai 2018
 
 
Etapa a III-a- de creație: 1-15 iunie 2018
Tema etapei de creație: Povestea mea preferată!
Copiii calificați vor realiza, la alegere, lucrări de pictură, modelaj, machete pe tema propusă.
Coordonatorii le vor trimite, sub formă de fotografie, însoțite de datele elevilor (nume, clasa, școală) până la data limită pe adresa: contact@evaluareinteractiva.ro.
Pe data de 15 iunie acestea vor fi încărcate pe pagina noastră de Facebook, însoțite de datele autorilor, iar până pe 20 septembrie 2018 copiii, părinții și profesorii își vor invita prietenii să dea „like” lucrării lor. Copilul care pe 15 septembrie 2017, orele 00:00, va fi obținut cele mai multe like-uri va fi desemnat câștigătorul unui LAPTOP. 
Obs: Nu se admite promovarea plătită. Lucrarea care va fi identificată că a obținut like-uri prin promovare plătită va fi descalificată.
 
Termen limită de trimitere a lucrărilor:15 iunie 2018
Perioada de promovare și strângere like-uri: 15 iunie- 20 septembrie 2018
Desemnarea câștigătorului: 21 septembrie 2018

Etapa de creație

Participarea la etapa a doua de concurs nu este condiționată de participarea la prima etapă.
Toți copiii care au obținut minimum 100 de puncte la oricare dintre edițiile din acest an școlar se vor califica automat în etapa a treia, de creație, ce se va desfășura GRATUIT.
Etapa de creație se va desfășura online și câștigătorul va fi desemnat în funcție de numărul de voturi (Like-uri) primite. 
Marele premiu - un LAPTOP.
Mult succes!
premii evaluare interactiva

Înscriere newsletter

Fii la curent cu toate noutăţile EvaluareInteractiva.ro!