Politica de confidentialitate

Norme de aplicare GDPR (General Data Protection Regulation) incepand cu 25 mai 2018

 
SC SMART RABBIT SRL  este obligată să iți protejeze datele tale cu caracter personal. Societatea are naționalitate română și este înregistrată la Registrul Comertului sub nr. J22/2483/2016și iși desfășoară activitatea exclusiv online.
Societatea poate fi contactată prin e-mail la adresa de mail contact@evaluareinteractiva.ro , persoana care răspunde de protecția datelor personale este Ramona Mitruti și ii poți scrie la aceeași adresă de email.
Datele tale sunt stocate in baza noastra de date ca urmare a consimțământului pe care tu l-ai acordat Societății la înscrierea pe site-ul evaluareinteractiva.ro sau ca urmare a faptului ca ai contactat (pe e-mailul contact@evaluareinteractiva.ro ) din proprie inițiativă Societatea și/sau i-ai trimis pe e-mail date personale, și iți arată cum sunt prelucrate datele cu caracter personal pe care le colectăm de la tine sau pe care tu le furnizezi Societății. Ești invitat/invitată să citești cu atenție următoarele condiții în scopul de a întelege pozitia și practicile Societății cu privire la datele tale cu caracater personal, datele tale și modul în care acestea sunt prelucrate de către Societate.
 
INFORMAȚII PE CARE LE COLECTĂM DE LA TINE ȘI TEMEIUL LEGAL AL COLECTARII
Când alegi să te inscrii pe site-ul evaluareinteractiva.ro sau să contactezi Societatea pe e-mail sau prin telefon tu furnizezi informații Societății în scris sau verbal. Aceste informații sunt date personale  pe care Societatea are obligația să ți le protejeze, dacă tu decizi să ii dai aceste date.
Datele personale pe care le vom colecta de la tine, pot fi: nume, prenume, adresa, adresa de e-mail, CNP, contul bancar, scoala la care iti desfasori activitatea, etc.
Fără consimțământul tău, Societatea nu iți poate utiliza datele personale.  Ești liber să iți oferi datele personale, din voință proprie și poți oricând să iți retragi consimțământul, contactând Societatea la adresa de e-mail  contact@evaluareinteractiva.ro
 
UNDE STOCHEAZA COMPANIA DATELE TALE PERSONALE
Toate informațiile pe care le oferi Societății, vor fi stocate pe serverele noastre, într-o aplicație specifică şi securizată. Va exista un număr limitat de persoane din cadrul Societății, care vor avea acces la informațiile tale. Societatea iși rezervă dreptul de a lua toate măsurile necesare, pentru a se asigura că datele tale personale sunt procesate în siguranță și în acord cu formularul de consimțământ.
Informațiile pe care Societatea  le are de la tine nu sunt transferate și stocate în afara Spațiului Economic European. 
 
FOLOSIREA INFORMAȚIEI
Societatea utilizează datele personale pe care le primește de la tine, cu scopul de a livra produsele comandate de tine și pentru emiterea facturii fiscale care va însoți comanda.
 
DEZVALUIREA INFORMATIEI
Societatea nu va dezvălui datele tale personale niciunei terte parti.
 
PENTRU CÂT TIMP VOR FI REȚINUTE DATELE PERSONALE
Societatea iti va reține datele personale până când tu decizi să retragi acest consimțământ  prin e-mail la adresa contact@evaluareinteractiva.ro. Iți poți retrage oricând dorești acest consimțământ. Trebuie să știi că în măsura în care avem obligația prevazută de lege să pastram datele tale, va trebui să respectăm această obligație.
 
ACCESUL, CORECTAREA ȘI ȘTERGEREA DATELOR PERSONALE
Ai dreptul de a cere să accesezi aceste date, de a fi corectate și șterse de către Societate, poți cere portarea datelor tale personale, poți limita procesarea de date și poti refuza procesarea datelor personale trimițând un e-mail în acest sens la adresa de e-mail  contact@evaluareinteractiva.ro, cu excepția situației în care suntem obligați prin lege să păstrăm aceste date ale tale.
Ai de asemenea dreptul de a înainta orice plângere la Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal.
 
CONTACT
Întrebări, comentarii și cereri, privitoare la acest formular de consimțământ sunt binevenite la adresa contact@evaluareinteractiva.ro sau la telefon 0722.228.529
 

Înscriere newsletter

Fii la curent cu toate noutăţile EvaluareInteractiva.ro!