Despre Evaluare Interactivă

Concursuri şcolare cu premii şi teste gratuite pentru copii

Cine suntem noi?

O echipă ce are conștiința propriei valori și cu responsabilitatea asumată de a ajuta fiecare copil să performeze.

Am creat acest sistem, de testare şcolară şi concursuri şcolare cu premii, adaptat cerințelor actuale, pentru a servi drept suport de pregătire temeinică și evaluare obiectivă pentru copii, la îndemâna profesorilor și a părinților. 

 

Dragi copii

Ce vei găsi aici?
Platforma Evaluare Interactivă pune la dispoziția fiecărui copil câte un modul  GRATUIT de antrenament  alcătuit din 70 de întrebări tip grilă pentru fiecare nivel de studiu, începând de la clasa pregătitoare până la clasa a VIII-a.

Ce vei reuși?

 • Îți vei consolida cunoștințele dobândite la școală.
 • Te vei documenta suplimentar pentru întrebările de cultură generală  adecvate vârstei tale, dar pe care nu le-ai învățat la școală.
 • Îți vei pune memoria la treabă. La fel și gândirea  logică și viteza de reacție.
 • Îți vei alcătui un bagaj consistent de cunoștințe  pentru a face față cu brio provocărilor viitoare. Și, fie vorba între noi, vor fi destule. 
 • Vei  învăța logic, rapid, inteligent și distractiv. Am zis DISTRACTIV? Te asigurăm că nu ai înțeles greșit. Chiar e distractiv să fii inteligent!

Rolul nostru nu este să dăm note, să încheiem medii, sa-ți dăm o diplomă sau un premiu, desi cei mai buni dintre voi vor primi diplome şi premii; cel mai important este că vom deveni cei mai buni prieteni.
Vom juca împreună cel mai captivant joc de cultură generală al momentului; te vom provoca să fii erou de legendă, să-ți folosești cunoștințele pentru a câștiga confruntări într-o serie de peripeții ce te vor plimba prin toată țara.
Îți oferim și recreații în timpul antrenamentelor, timp în care te vei putea relaxa rezolvând puzzle-uri sau colorând, recreaţii pe care le vei găsi la secțiunea Distrează-te logic!

Nu avem pretenția că am inventat concursurile interactive, însă asta nu ne oprește să conştientizăm că aducem şi o importantă notă de originalitate care într-adevăr face diferența că suntem cei mai buni. Și vrem ca și tu să fii cel mai bun!
Îți dorim rezultate cât mai frumoase!

Stimaţi dascăli

În calitate de coordonator, dumneavoastră veți avea un birou virtual unde veți putea monitoriza și gestiona toată activitatea generată de dumneavoastră.

Avantaje:

 • Veți putea înscrie copii la antrenamentele gratuite;
 • Veți putea selecta dintre ei o parte sau chiar pe toți pentru a-i înscrie la sesiunea de evaluare interactivă (concursul) de la finalul perioadei de pregătire;
 • Veți putea descărca setul de documente pentru implicarea în concurs, pentru completarea dosarului personal;
 • Veți putea monitoriza în timp real rezultatele obținute de copii spre a putea interveni la timp cu soluții;
 • Veți putea vedea ce premii au obținut elevii dumneavoastră;
 • Veți putea descărca imediat după sesiunea de evaluare interactivă rezultatele obținute de elevii dumneavoastră în format pdf.

Platforma este accesibilă atât pe calculator cât și pe tabletă sau smartphone astfel că elevii se vor putea antrena oriunde: acasă, la școală în recreație, în tramvai în drum spre școală etc;

Copiii vor putea susține etapele de concurs acasă, în fața propriului calculator, fiind supravegheați de părinți, sau în laboratorul de informatică al școlii sub supravegherea dumneavoastră respectându-se condițiile optime desfășurării unui concurs;

Sesiunile de evaluare interactivă nu sunt dependente una de alta, iar participarea la una dintre etape nu este condiționată și nici nu condiționează participarea la altă etapă**. Abonându-vă la ofertele noastre veți avea parte de surprize foarte plăcute pe parcursul colaborării cu evaluareinteractiva.ro.

**Excepție face etapa a III-a care este de creație, pentru care este necesară calificarea în urma oricăreia dintre cele două etape de testare tip grilă.
Vă așteptăm!

Dragi părinți

Dacă vă aflați aici, înseamă că sunteți un  părinte implicat activ în educația copilului dumneavoastră. Aveți cu singuranță unul dintre cele mai importante roluri în ghidarea lui către cele mai bune soluții pentru el, tot așa cum cei 7 ani de acasă vi se datorează. Pentru acest lucru, vă felicităm!
Știm că vă doriți să urmăriți îndeaproape rezultatele copilului dumneavoastră și să-l ajutați să evolueze. E limpede că sunteți în locul potrivit.
Evaluare Interactivă este suportul de care aveți nevoie pentru a vă ajuta copilul să facă față provocărilor.

Această platformă este, totodată, și locul care vă va oferi evaluarea obiectivă care să genereze rezultatele așteptate în viitor.
Și toate acestea se întâmplă fără ca acest proces șă fie câtuși de puțin o corvoadă. Ceea ce este și mai interesant este faptul că antrenamentele lui vă pot provoca și pe dumneavoastră.


Vă așteptăm!

 

Înscriere newsletter

Fii la curent cu toate noutăţile EvaluareInteractiva.ro!