Cum funcţionează

Cum funcţionează EvaluareInteractiva.ro: Înscrie copii pentru testele şcolare gratuite şi participarea ulterioară la concursurile cu premii!

Nimic mai simplu:

Pas 1. Înregistrare rapidă

Un profesor sau un părinte devine mentor, deschizându-și simplu, rapid și gratuit un birou virtual pe platformă.

Pas 2. Înscriere elevi

Mentorul, din biroul său virtual, înscrie la antrenamentele gratuite un număr nelimitat de copii; ulterior, va comunica fiecărui copil datele pentru accesarea propriului cont de participant, astfel ca, orice elev să poată accesa platforma cu teste de antrenament de oriunde dispune de un suport adecvat cu conexiune la internet.
Pe perioada antrenamentelor, mentorul primește informări periodice via e-mail cu privire la sesiunile de evaluare interactivă (desfășurarea etapelor de concurs);

Pas 3. Înscrierea la concursuri

Absolut opțional, mentorul va selecta o parte dintre copiii inscrisi (sau chiar pe toți) pentru a participa la concursurile evaluareinteractiva.ro!
Odată cu înscrierea la concurs a unui grup de minimum 10 copii, devin disponibile, in biroul virtual, documentele necesare completării dosarului personal, semnate și ștampilate.

Pas 4. Elevii participă la concurs și câștigă

Această etapă implică monitorizarea copiilor în ziua concursului și descărcarea rezultatelor.

Copiii primesc în contul personal  diploma de participare. Toți participanții care obțin minimum 130 de puncte primesc în contul lor medalia virtuală pe care o pot distribui pe Facebook pentru ca toată lumea să-i poată felicita.

Toți copiii care obțin punctajul maxim în cel mult 10 minute primesc trofeul virtual Evaluare Interactiva pe care de asemenea il pot distribui pe Facebook. Atât medaliile cât și trofeele sunt personalizate cu numele copiilor.

Mult succes!

 

Înscriere newsletter

Fii la curent cu toate noutăţile EvaluareInteractiva.ro!