Cum funcţionează?

Cum funcţionează EvaluareInteractiva.ro: Înscrie copii pentru testele şcolare gratuite şi participarea ulterioară la concursurile cu premii!

Nimic mai simplu:

Pas 1. Înregistrare rapidă

Un profesor sau un părinte devine mentor deschizându-și simplu, rapid și gratuit un birou virtual pe platformă.

Pas 2. Înscriere elevi

Din biroul său virtual, mentorul înscrie la antrenamentele gratuite un număr nelimitat de copii; ulterior, va comunica fiecărui copil datele pentru accesarea propriului cont de participant, astfel încât orice elev să poată accesa platforma cu teste de antrenament de oriunde dispune de un suport adecvat cu conexiune la internet.

Pe durata desfășurării antrenamentelor, mentorul primește informări periodice via e-mail cu privire la sesiunile de evaluare interactivă (desfășurarea etapelor de concurs).

Pas 3. Înscrierea la concursuri

Absolut opțional și GRATUIT, mentorul va selecta o parte dintre copiii înscriși (sau chiar pe toți) pentru a participa la concursurile evaluareinteractiva.ro.

Foarte important: efectuați înscrierea acelorași copii o singură dată! Reveniți numai dacă doriți să adăugați alți copii sau dacă în decurs de 24 de ore nu primiți pe e-mail confirmarea înscrierii ori nu regăsiți în contul dumneavoastră, în același interval de timp, stegulețul verde din dreptul copiilor înscriși. 

Accesul la concurs este validat de către colegii noștri. Vă rugăm să așteptați până când unul dintre ei vă va permite accesul. 


Odată cu înscrierea la concurs a unui grup de minimum 10 copii devin disponibile, în biroul virtual, documentele necesare completării dosarului personal, semnate și ștampilate.

Pas 4. Elevii participă la concurs și câștigă

Această etapă implică monitorizarea copiilor în ziua concursului și descărcarea rezultatelor.

Toți copiii primesc în contul personal o diplomă de participare.

Toți participanții care obțin minimum 130 de puncte primesc în contul lor o medalie virtuală, pe care o pot distribui pe Facebook, pentru a se mândri cu performanțele obținute.

Toți copiii care obțin punctajul maxim în cel mult 10 minute primesc trofeul virtual Evaluare Interactiva, pe care îl pot distribui , de asemenea, pe Facebook. Atât medaliile, cât și trofeele, sunt personalizate cu numele câștigătorilor.

 

Vă așteptăm pe EvaluareInteractiva.ro – singura platformă de pregătire și testare pentru elevi 100% gratuită și 100% românească!

Mult succes!

 

Înscriere newsletter

Fii la curent cu toate noutăţile EvaluareInteractiva.ro!