Concurs de cultură generală Ediţia III

Echipa Evaluare Interactivă are plăcerea să vă invite la a treia ediție a concursului de cultură generală.

Stimați dascăli, dragi părinţi,

Am intrat cu emoții, bucurie și entuziasm în al doilea nostru an școlar.
După cum probabil ați aflat, EvaluareInteractiva.ro este un sistem online de pregătire gratuită pentru elevii claselor pregătitoare, primare și gimnaziale. Aceștia au la dispoziție câte un modul de întrebări tip grilă din diferite materii, iar antrenamentele sunt GRATUITE.  
 
În plus, începând cu acest semestru, vă punem la dispoziție tot GRATUIT și o simulare de concurs. Aceasta are aceeași structură ca și testul de concurs: 15 întrebări alese în mod aleatoriu din modulele de antrenament și 15 întrebări la prima vedere. Timp de lucru: 60 de minute.

Înscrieri

Începem ediţia a III-a a concursului online susținut pe platforma EvaluareInteractiva.ro.
Înscrierile au loc în perioada 15 octombrie 2017 - 4 februarie 2018.
 

Perioada de desfăşurare

În perioada 15 octombrie 2017 - 4 februarie 2018, orice copil din clasa pregătitoare, clasele primare și gimnaziu va putea fi înscris la concurs de către un coordonator (părinte, dascăl sau tuture).
Concursul va putea fi susținut o sigură dată oricând pe parcursul acestei perioade, chiar și imediat după înscriere. 

Cum funcţionează?

  1. Un dascăl sau un părinte își creează un cont gratuit;
  2. În biroul său virtual (cont) înregistrează elevi în sistemul de antrenamente - gratuit;
  3. Înregistrează elevi la concurs - opțional;
  4. Monitorizează pregătirea copiilor, susținerea concursului și rezultatele obținute;

Cum facem înscrierea?

  1. Din biroul virtual, profesorul sau părintele poate selecta o parte dintre elevi pentru concurs;
  2. Se generază automat inscrierea si profesorul va primi email de confirmare;
  3. Imediat după confirmare, funcția de coordonator de concurs devine activă, iar dvs. veți putea descărca documentele aferente.

Cum se desfășoară?

În zilele dedicate concursului fiecare participant înscris va putea să susțină proba de cultură generală o singură dată. Concursul poate fi susținut atât la școală, cât și acasă și se va desfășura contratimp. Imediat după finalizarea testului, se generază o diplomă cu datele participantului, pe care acesta o poate descărca și printa. În același timp coordonatorului i se generează situația rezultatelor obținute de către elevii săi.
Testul cuprinde 30 de întrebări, dintre care 15 sunt din cele 70 de întrebări din modulele de antrenamente și 15 la prima vedere. Testul va deveni activ în prima zi de concurs și se va dezactiva în ultima zi de concurs la orele 20:00.
 

Ce beneficii au profesorii coordonatori?

Fiecare coordonator primește un set de documente ce se generază automat în biroul virtual de mentor la înscrierea în concurs a unui număr de 5 copii;

Ce premii primesc elevii?

  1. Am pregătit pentru toți participanții un set de jocuri online atractive precum şi o diploma de participare în format digital ce poate fi tiparită;
  2. Fiecare elev ce va obține 150, 145,140, 135 sau 130 de puncte va primi o medalie și o diplomă de merit în format tipărit;
  3. Toți copiii care obțin peste 100 de puncte la ediția a III-a se califică în etapa gratuită, de creație, ce va avea loc la finalul anului școlar. La finalul acestei etape vor putea câștiga premii importante;

Regulament de participare

cititi regulamentul de participare, aici »

Înscriere newsletter

Fii la curent cu toate noutăţile EvaluareInteractiva.ro!