Concurs de cultură generală Ediţia II

Echipa Evaluare Interactivă are plăcerea să vă invite la a doua ediție a concursului de cultură generală.

 

Stimați dascăli, dragi părinţi,

După cum probabil ați aflat, EvaluareInteractiva.ro este un sistem online de pregătire gratuită pentru elevii claselor pregătitoare, primare și gimnaziale. Aceștia au la dispoziție câte un modul de întrebări tip grilă din diferite materii, iar antrenamentele sunt gratuite.  

Înscrieri

Începem etapa a II-a a concursului online susținut pe platforma EvaluareInteractiva.ro.
Înscrierile au loc în perioada 8 mai - 9 iunie 2017

Perioada de desfăşurare

În perioada 8 mai - 9 iunie 2017, orice copil din clasa pregătitoare, clasele primare și gimnaziu va putea fi înscris la concurs de către un coordonator (părinte, dascăl sau tuture).
Concursul va putea fi susținut o sigură dată oricând pe parcursul acestei perioade, chiar și imediat după înscriere. 

Cum funcţionează?

  1. Un dascăl sau un părinte își creează un cont gratuit;
  2. În biroul său virtual (cont) înregistrează elevi în sistemul de antrenamente - gratuit;
  3. Înregistrează elevi la concurs - opțional;
  4. Monitorizează pregătirea copiilor, susținerea concursului și rezultatele obținute;

Cum facem înscrierea?

  1. Din biroul virtual, profesorul sau părintele poate selecta o parte dintre elevi pentru concurs;
  2. Se generază automat inscrierea si profesorul va primi email de confirmare;
  3. Imediat după confirmare, funcția de coordonator de concurs devine activă, iar dvs. veți putea descărca documentele aferente.

Cum se desfășoară?

În zilele dedicate concursului fiecare participant înscris va putea să susțină proba de cultură generală o singură dată. Concursul poate fi susținut atât la școală, cât și acasă și se va desfășura contratimp. Imediat după finalizarea testului, se generază o diplomă cu datele participantului, pe care acesta o poate descărca și printa. În același timp coordonatorului i se generează situația rezultatelor obținute de către elevii săi.
Testul cuprinde 30 de întrebări, dintre care 15 sunt din cele 70 de întrebări din modulele de antrenamente și 15 la prima vedere. Testul va deveni activ în prima zi de concurs și se va dezactiva în ultima zi de concurs la orele 20:00.
 

Ce beneficii au profesorii coordonatori?

Fiecare coordonator primește un set de documente ce se generază automat în biroul virtual de mentor la înscrierea în concurs a unui număr de 5 copii;

Ce premii primesc elevii?

  1. Am pregătit pentru toți participanții un set de jocuri online atractive precum şi o diploma de participare în format digital ce poate fi tiparită;
  2. Fiecare elev ce va obține 150, 140 sau 130 de puncte va primi o medalie și o diplomă de merit în format tipărit;
  3. Toți copiii care obțin peste 100 de puncte la etapa a II-a se califică în etapa gratuită, de creație, ce va avea loc la finalul anului școlar. La finalul acestei etape vor putea câștiga premii importante;

Regulament de participare

cititi regulamentul de participare, aici »

concurs evaluare interactiva
Pentru că aveți suficiente motive să intrați în comunitatea noastră în calitate de coordonatori de concurs, având la îndemână un instrument atât de eficient de pregătire și evaluare, nouă nu ne rămâne decât să vă oferim tot suportul de care aveți nevoie pentru ca experiența dumneavoastră și a elevilor pe care îi îndrumați să fie una dintre cele mai stimulative.

 

Înscriere newsletter

Fii la curent cu toate noutăţile EvaluareInteractiva.ro!